Att hyra häst

Kontakt: Jessica Anderberg, 0708-430388, eda_rs@hotmail.com

Eda Ridskola, Jessica Anderberg 0708-430388, eda_rs@hotmail.com

Att hyra häst

Eda Ridskola erbjuder elever som rider ordinarie terminsridning möjligheten att hyra häst.

Eleven har under ledning av ridskolan möjlighet att känna på hur det är att "ha egen häst". Hästen/ponnyn hyrs på kontrakt terminsvis.

Beroende på elevens ålder och kunskapsnivå samt hästens ålder och utbildningsnivå har man möjlighet att rida säkerhetsmässigt i ridhus och på ridbanan självständigt under helgerna enligt Eda Ridskolas regler.

Hyrarna/stallvärdarna har ansvaret för hästarnas och stallets skötsel samt foderrutiner en dag i veckan och ett visst antal helger. Stallvärdarna hjälper till vid ridskolans terminsridning med bla. sadling och tränsning.

Hyrare/stallvärdar erbjuds möjlighet till extra tränings- undervisning och får tävla på den häst/ponny de hyr.

Ridinstruktörerna avgör vem som är lämplig att hyra häst/ponny.

Kontakta Jessica för mer information.

Vi sammarbetar med: