Om oss

Kontakt: Jessica Anderberg, 0708-430388, eda_rs@hotmail.com

Eda Ridskola, Jessica Anderberg 0708-430388, eda_rs@hotmail.com

Om oss

Vår målsättning är att ge våra elever en bred utbildning med kvalitet. Förutom den uppsuttna verksamheten lägger vi stor vikt på säkerhet.

Den avsuttna verksamheten ger eleverna god kunskap i hästhantering och horsemanship.

Vi har mindre ridgrupper och kan därför ägna mer tid till varje enskild elev.

Vi har ridhus (20x40), inhägnad uteridbana(30x60) med bra sand och pinflis som underlag samt inhägnad terrängridbana i naturskön miljö. Våra uteritter sker i en fantastisk skogsmiljö.

Teori-undervisning har vi i vår lektionssal som ligger i anslutning till stallet.

Det finns lektionshästar i varierande storlek, för att de ska passa såväl stora som små elever

Värdegrund

Eda RS och ridskola vill bedriva och utveckla all verksamhet genom glädje, gemenskap och delaktighet, kvalitet och säkerhet.

Vi jobbar för en rök- och drogfri miljö med nolltolerans mot kränkning, trakasserier och mobbing.

Vision

Eda Ryttarsällskap och Ridskola, framtidens mest mångsidiga ridverksamhet med kvalitet.

Verksamhetsidé

Vi ska bedriva en ridskola med familjär stämning och mångsidig verksamhet för människor i alla åldrar med olika förutsättningar.

Vi vill skapa möjlighet till motion, rekreation, ridning och utveckling för både kropp och själ såväl som träning och deltagande i tävlingsverksamhet. Så att alla kan få en meningsfull fritid och känna kamratskap, gemenskap och delaktighet.

Vi sammarbetar med: