Instruktörer

Eda Ridskola AB

Kontakt: Jessica Anderberg 0708 430 388, eda_rs@hotmail.com

Double-click here to add your own text.

Jessica Anderberg

Jessica grundade Eda Ridskola 1992.

Hon startade ridskolan med ett sommarridläger med fyra hästar. Detta blev mycket uppskattat och under hösten startades terminsridning.

Jessica har under många år tävlat och tränat aktivt inom både hoppning och dressyr. Dressyren ligger Jessica varmt och hjärtat. Hon har tävlat upp till medelsvår dressyr med sin häst Fellini.

Jessica är utbildad diplomerad hästskötare och ridledare med många års erfarenhet av unghästutbildning. Hon har arbetat som behandlingsassistent och leder verksamhet med funktionsnedsättning.

Jessica har under 2014/2015 gått Svenska Ridsportförbundets "Ledarutbildning Funktionsnedsättning och Delaktighet 1-3" för att bredda verksamheten ytterligare.

Jessica älskar att undervisa och att se varje enskild individ utvecklas. Belöningen är glädje och harmoni.

Instruktörer

Teres Bergström

Teres har arbetat som ridlärare hos oss till och från under mer än tio år.

Hon har ridlärarutbildning level 1.

Teres är en klippa på att se hur hästar fungerar och kan därigenom handleda oss på ett suveränt sätt.

Ida Agnevik

Ida började rida på vår ridskola som 7-åring år 2006 och har varit här sedan dess.

Ida älskar att utbilda hästarna.

Efter gymnasiet började Ida jobba i stallet, precis som Felicia och idag håller hon även i en del barnlektioner och teoriundervisning.

Hon är utbildad ungdomsledare och gick hästhållning på gymnasiet.

Ida är en lugn och positiv person som gillar att jobba med djur och männniskor.

Felicia Hamstedt

En av våra extra instruktörer:

Felicia började rida på vår ridskola som 5-åring år 1999 och har varit här sedan dess.

Felicia brinner för dressyren och har tävlat upp till lokal nivå.

Efter gymnasiet började Felicia jobba i stallet, med både stall och hästskötsel och idag håller hon även i en del barnlektioner och teoriundervisning.

Hon är utbildad ungdomsledare och gick hästhållning på gymnasiet.

Felicia är en glad och positiv tjej som tycker om att jobba med människor. Man ska ha roligt samtidigt som man lär sig och utvecklas.

Jessica med Fillen

Ronja Rahanjan Johansson

En av våra extra instruktörer:

Jag fick mina egna ponnyer tidigt och har ridit sen dess.
Jag började tävla när jag var 8 i både dressyr och hoppning. När jag var 12 provade jag på fälttävlan och tyckte det var roligt och utmanande och började tävla. Jag flyttade till familjen Lilja efter gymnasiet och har jobbat där sedan dess.
Jag har tävlat upp till cic3* fälttävlan, lag SM, individuell YR SM, NM. Var med i landslaget som YR ryttare.
Samtidigt som fälttävlanstiden var igång underhållshoppade jag upp till 130cm.

Jag utbildade mig på Vreta till ridlärare lev II. Jobbat på några ridskolor efter utbildningen.

Jag har en egen häst, en 6 årig dressyrhäst som jag har tagit fram till elmiafinalerna som fyra och femåring. Jag satsar på att rida Msv b.

Vi samarbetar med: